İstanbul Kiralık Çadır

İstanbul Çadır Kiralama

Çadır Kiralama Hizmeti

Hisar Kiralık Çadır firması olarak İstanbul ilinde açık hava etkinlikleriniz için üstün kaliteli kiralık çadırlarımız ile çadır kiralama hizmeti vererek modüler kapalı alanlar oluşturmaktayız.

Firmamız merkezi İstanbul’da olup Türkiye geneli çadır kurulum kiralama taleplerini, geniş hizmet ağımız profesyonel ekip anlayışımız ile karşılamaktayız.

7/24 çalışma prensibimiz ile; özel gün ve geceler, protokoller, fuarlar, yöresel pazarlar v.s. gibi her türlü açık hava etkinlikleri için ihtiyaca yönelik çeşitli boy ve ebatlarda çadır kiralama ve kurulumu hizmeti yapmaktayız.

Ayrıca çadır kurulumu ile birlikte sahne kurulumu, ses ve aydınlatma sistemi, iklimlendirme, zemin döşemesi ve aksesuar temini hizmetlerimiz arasındadır.

Hisar Kiralık Çadır olarak çalışma politikamız;

Uygun fiyat garantisi,
%100 Müşteri memnuniyeti,
7/24 Hizmet anlayışı,

Kiralık Çadır Hizmeti

Hisar Organizasyon ve Çadırcılık 10 yıllık tecrübeyle açık hava festival & kültürel etkinlik, özel davetler, Protokol ve Açılışlar, Düğünler, Kokteyl ve Partiler için kiralık çadır-çadır kiralama hizmeti alanında profesyonel hizmet anlayışını şiyar edinmiş kurumsal bir firmadır.

En öncelikli beklentimiz müşteri memnuniyetidir. Çözüm odaklı ekibimiz ile Türkiye’nin her yerine kiralık çadır hizmeti vermekteyiz.

Hisar Kiralık Çadır, yeniliklere açık sektördeki gelişmeleri yakından takip eden hızlı, ekonomik ve pratik çözümler üreten bir firmadır.

Hisar Organizasyon ve Çadırcılık

Sürekli gelişen altyapımız ile birlikte İstanbul ilinde “kiralık çadır” hizmetimizle her türlü açık hava etkinliğine uygun çeşitli boy ve ebatlarda çadır sistemleri stoklarımızda mevcut olup talebinize en uygun hizmeti firmamızdan gönül rahatlığıyla temin edebilirsiniz.

Küçük çaplı açık hava etkinlikleri için çeşitli boy ve ebatlarda kubbeli çadır çeşitlerimiz ile ihtiyacınız doğrultusunda her türlü altyapı iklimlendirime (ısıtma-soğutma), aydınlatma, süsleme, zemin döşeme-podyum ve bilumum organizasyon ekipmanlarını sunabilmekteyiz.

Kiralık çadırlarımız organizasyonlarınızın güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapısı statik denge ve mukavemetleri zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Ürünlerimiz uluslar arası standartlara uygun TÜV (Technischer Überwachungs – Verein) belgeli Alman üretimi teçhizatımız, alüminyum profil gövde iskeletlerden oluşmaktadır.

Brandalarımız alev yürütmeme özelliğine sahip güneşi maksimum %5 geçiren mukavim kumaşlardan yapılmıştır.

Kubbeli kiralık çadır, çadır kiralama, kiralık çadır

Hisar Organizasyon ve Çadırcılık kurulduğu günden beri her türlü açık hava etkinliği ve organizasyon için çadır kiralama hizmeti verip işini tarihinde teslim ederek %100 müşteri memnuniyetini garanti etmektedir.

Müşteri Odaklı Hizmet Anlayışı

İhtiyaca göre çadırları ebatlarına göre küçültüp büyütebilirsiniz. Kiralama sürecini uzatabilir veya kiralama dönemi sonunda yapınızı uygun bir bedelle satın alabilirsiniz.

Misyonumuz çadır kurulum ve organizasyon düzenlemelerinde çevreye duyarlı çözümler geliştirerek projenizi zamanında gerçekleştirmektir. Proje başarımız açısından, proje büyüklüğü ne olursa olsun, hızlı bir şekilde pratik çözümler üretiyoruz. Profesyonelce çalışmanın önemine inanıyoruz.

hi-tech kiralık çadır

Üniversite bahar şenlikleri,çadır günleri-festival,açılış törenleri, kongreler, davet- kokteyl, nişan ve düğün, fuar ve her türlü açık hava etkinlikleri , ramazan-iftar organizasyonları için kiralık çadır talebinizi karşılayabilecek ekipman ve donanıma sahip dinamik kadromuz ile hizmetinizdeyiz.

Gelişen Teknoloji Yenilenen Ekipmanlar

Hisar Organizasyon ve Çadırcılık, fikir aşamasında çalışma çizimleri, kiralık çadır taşıma ve kuruluma kadar özel projeler bölümümüz mümkün olan her türlü tasarımı yaratabilmektedir.

Çadırlarımız farklı boyut/biçimlerde tasarlanabilmekte ve olağanüstü iklimlere veya açık havadaki projeler için yüksek rüzgar ve yağmur toleransları için geliştirilmiştir.

Uzun yıllardan beri Türkiye’nin en özel kurumsal firmalarıyla ve kamu kurumlarıyla çalışıyoruz. Gerçek anlamda yenilikçi, çarpıcı ve benzersiz yaratıcı çadırlar kuruyoruz ve daha rahat, daha şık bir ortam yaratıp teslim ediyoruz .